Söndag

Okej jag ska vara ärlig, jag ahr inget att skriva om... Jag orkar itne skriva idag, allt känns bara omtumlat. Trött som ett as är jag oxå. fan jag orkar itne vara vaken men jag kan inte sova seeepee...


Dagens bild:

image60
Älskade kompis <3

Styrka

Styrka handlar inte om vem som slår hårdast, eller vem som orkar springa längst. Nej styrka handlar om att... Ja vad handlar styrka om?

Jag har många vänner som inte mår så bra, jag själv mår inte så bra just nu och har inte gjort det på länge. Folk ser ofta på mig som en tuff tjej som inte är rädd för att hamna i en konflikt med någon. Men sanningen är den att jag är livrädd för att hamna i en konflikt, rädd för att jag vet att det kommer att såra någon i slutänden. Visst hamnar jag i konflikter ibland men oftast hittar jag styrkan inom mig som säger att det inte är värt det. På samma sätt som att mina vänner mår dåligt, dom säger sig vara svaga. Jag vet hur det är jag har själv varit där, men dom är inte svaga, dom är modiga som vågar leta efter styrkan som får dom att kämpa för att må bättre.

Det kallar jag styrka, när man mår som sämst, ligger helt nersparkad av alla hårda slag man har fått tagit emot i sitt liv men man hittar styrkan att resa sig upp och märka att hissen är trasig så man får ta trappan upp steg för steg för att komma till översta steget där man märker att livet är inte perfekt, inte ens i när heten men man har lyckats att hitta tillbaka till glädjen i livet.

Det är vad jag kallar styrka




Dagens Bild:

image59

Jag tror på dig, mer än du anar. Jag vet hur det är att må dåligt men jag kommer aldrig att jämföra mina problem med dina, för det går inte. Jag tror på dig, jag vet att du kommer att klara det.
Jag bryr mig om dig. Amelie Malmgren du betyder <3


 



Dagens Video:



Det är inte bara vi "vanliga" svenssons som mår dåligt.

Då och nu tiden ändras.

Vaknade upp hemma hos Mattias idag, kändes bra men inte bra på samma sätt som i sommras, känslan är svår att beskriva.
I sommras var det så mycket mer känslor, men då var jag förälskad i honom också (Ja jag var förälskad inte kär det är stor skillnad). Medans nu är det mer på en vänskaplig nivå, visst blev det lite pussar osv. men det var nästan som att jag blev besviken, jag ville nog ha de där känslorna igen tror jag. Just nu känns allt bra upp och ner, allt känns konstigt, att träffa Mattias utan att få det där pirret i magen, att inte veta vad jag ska göra med allt.

Fan just nu skulle det vara jävligt skönt att bara lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet och glömma allt men det fungerar inte så i det verkliga livet. I det verkliga livet gäller det att bita i det sura äpplet och ta reda på om man ska fortsätta tugga på det eller byta till ett annat äpple.

Att vakna upp bervid Mattias är något av det bästa jag vet, att se honom ligga och sova så avslappnad, då långt borta i sin egna lilla drömvärld. Han har en sån lugnande inverkan på mig, så som ingen annan haft förut. Alla jag känner vet att jag har ett jävla humör, klarar inte av när det är lungt osv. Men när jag är med Mattias så är det så jävla underbart att bara ligga i hans famn och se på film, helt tysta utan att säga ett ord för att sedan när filmen är slut bara hålla om varandra och inte säga något. Nu tror ni säkert att jag är kär i honom  men det är jag verkligen inte, inte ens lite grann. Mattias och jag är bara vänner och det hoppas jag komme vara i många år till.


Dagens Bild:

image58

För att det är så jag känner mig, så många runt mig men ingen kan hjälpa mig att hitta svaren på mina frågor endast jag kan finna de svaren.



Dagens Video:



För att den får mig att tänka tillbaka på tiden med Mattias i sommras.

Stå på dig

På väg in till stan igår när jag satt och läste .SE och lyssnar på musik så kan jag inte låta bli att irritera mig över de två tjejerna och killen som sitter snett framför mig. Fan jag lyssnar på musik och dom hörs nästan mer än musiken fan sänk volymen snorunge.

Okej vi har alla varit där och vissa är fortarande där ibland men, jag säger bara MEN varför är det ingen som ber dom hålla käften för? Alla stör sig på deras högljuda ljusa röster som dånar över hela tåget. Dom beter sig som en flock hyenor som inte fått någon mat på länge så fort något går förbi som inte är "normala" enligt dom så måste dom på direkten komentera varena minsta rörelse.
Som igår så gick det en väldigt femenin kille förbi och pratade i mobilen, jag uppfattade det som att han skulle möta upp en polare på tåget. Sen helt plötsligt måste nog personen på andra sidan sagt något liknande "jag är bakom dig" eller något sådant för ur hans väldigt tysta mun flyger orden ut helt plötsligt "åh men herre gud där är du ju" och självklart bara måste snorungarna komentera det och sedan sitta och spy galla över alla "bögar".

Hur fan vet dom att han är bög? Vad spelar det för roll om han vore bög? Är det inte så att huvudsaken är att man ska vara lycklig?

Jag blir så upprörd, jag har sån lust att gå fram till dom och säga något i stil med
"Ursäkta men hörde jag rätt? Var han bög? Vilka slutsatser har ni dragit för att få reda på om det är sant? Säg inget om ni inte vet vad ni pratar om."
Men efter som att man är en "vanlig Svensson" så gör man inte det man sitter kvar, håller tyst och låtsas som att inget har hänt.

Visst jag förnekar det inte, jag har själv varit sådan och är det även idag ibland. Men skillnaden är den att jag behöver inte skrika ut mina åsikter jag kan hålla dom för mig själv. Visst jag snackar skit det gör väll alla? Den som säger att den inte snackar skit, snackar skit redan då orden flög ut ur hans/hennes mun.



Dagens Bild:

image57

Var stolt över den du är idag och glöm inte vad som har gjort dig till den du är.



Dagens Video:



Säg vad ni vill men jag diggar henne.

Nackspärr

Dags att köpa nya kuddar till sängen, måste ha en tempurkudde. Så jävla sköna och det bästa är att man slipper denna jävla nackspärr varje dag som släpper ungefär då det är dags att sova igen -SUCK-

Har inte så mkt att skriva, känner mig ganska tom i huvudet...

Vad har hänt i mitt liv annars?
Ja du jag har kommit fram till att jag har alldeles för många killar i mitt liv som fuckar upp min hjärna...
Jag har kommit på varför alla lyssnar på Takida, dom är ju underbart bra
nej bajsa på bloggen idag jag orkar inte...



Dagens bild:

image56

Tack för att du fick mig att le och skratta, du lärde mig vad riktig kärlek är.
Känns dock förjävligt att vi inte träffas lika ofta nu som vi gjorde då, jag saknar dig grymt mycket.
Tack för att du finns Pierre Kindgren



Dagens video:



Evanecense - My immortal
För att den får mig att tänka på tiden med Pierre

Uppdatering ja visst

Dags att skärpa sig!

Vaknade kl:11 idag ville inte gå upp men visste att om jag inte går upp kommer jag bli ännu tröttare, så det blev till att gå upp. Varför ska man vara så äkligt trött på hösten för? Jag är verkligen aldrig så trött som jag är på hösten helt sjukt. Måsta ta reda på det...

Var hos Stefan igår, det var mys. Kom dit runt 1, låg i soffan och kramades och såg på tv hela dagen. Fan va jag saknar att umgås med honom, han är en så jävla underbar kille. Jag har aldrig kännt mig så avslappnad med honom som jag gjorde igår. Det är ett under att mina fingrar inte nöttes bort så mkt som jag kliade honom igår haha. Stackaren var sjuk =( Så Puma den barmhärtige samariten sprang ner till konsum och köpte Pringles och ostbågar till honom. Sen blev det till att se på Sagan om konungens återkomst, satan va länge sen det var man såg den. tiden tickade på och vid kvart i nio kom jag på att jag kanske borde åka hem.

Hela dagen var mys, Tack Stefan för att du övertalade mig att komma =)

Känner att mitt liv är lite krångligt på killfronten.
Först så har jag ju G i England som jag verkligen gillar men det känns helt omöjligt...
Sen hart jag S i Tyresö helt underbar kille som får mig att skratta och må bra....
Sen ere M i Bro men han har ju bestämmt sig för att vara singel eller nått...
Sen ere R i Helsingborg som ja behandlar mig som en jävla prinsessa, men bor helvette långt borta...
Sen ere J i Handen som får mig att le, men inte riktigt är en bra kille på andra sätt...


Dagens Bild:

image55
Du skulle ha ett svar på alla mina frågor, alla mina problem skulle du lösa och om du inte klarade av det skulle du stötta mig igenom dom. Erik Jison Valentin Engström, aldrig ALDRIG ska jag sluta älska dig


Dagens låt:


Hinder - lips of an angel
Dom som känenr mig vet varför...

Tanken går till G



It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you
It's like I can't think
Without you interrupting me
In my thoughts
In my dreams
You've taken over me
It's like I'm not me


Helt sjukt men det är verkligen så jag känner, snackade med Maria ett bra tag igår och Gaz och han tycker verkligen att jag borde satsa efter allt som han sagt osv. Att jag ska berätta vad jag känner vad jag vill, men vågar jag det? Så fort jag tänker på honom så pirrar det i magen men samtidigt vill jag bara ställa mig och skrika rakt ut, jag är inte van att vara så här kär. Jag trode jag viste vad kärlek var men ikke nu vet jag det.

Gaz,Gaz,Gaz

Vad ska man säga...?
Hur kan man fastna för någon så snabbt? Efter att ha träffats av en slump på en semester i Marmaris och man börjar redan tro att man är kär. Jag kan inte sluta tänka på honom. Allt jag gör är att tänka på honom när jag är vaken och drömma om honom när jag sover. Väntar på att han ska logga in på msn, ett han ska ringa skicka ett sms osv.

Fan ingen kille har någonsin varit så gullig på alla sätt och vis mot mig, Gaz är den som får mig att hoppas just nu.

image54

Hemma igen...

Okej då var man hemma igen... Ganska skönt men jag saknar värmen och Gaz....
Han har verkligen allt, tanken av honom får mig att le, känna hur det pirrar i magen, tiden jag spenderade med honom var den bästa tiden i turkiet, tro det eller ej men han får mig att tappa orden jag vet inte vad jag ska säga i hans närhet.

Det finns bara ett problem, han bor i England (Bristol), han vill tom. att jag ska flytta dit och jag överväger tanken, vad har jag att förlora? Sverige finns ju alltid kvar, men om jag inte tar den här chansen kommer jag ångra mig i resten av mitt liv.

Vad ska jag göra? kan nägon vänlig själ hjälpa mig jag känner mig förvirrad.