070412 - Paus

Ja var ute på Kickis igår igen skulle ta det lungt lite mys med karaoke tänkte jag men icke... Blev aldeles för mkt av det goda men så blire ju ibland... Träffade lilla Jessica som jag inte sett på evigheter det var kul =) 

Kvällen slutade med att jag slog på en brud fick alla vakter på mig och en massa sura blickar från alla hennes killkompisar, men det var det värt! Sprang efter det ner till Solidaritet för att prata lite med Hjärtat mitt som jobbade, innan jag skulle åka hem.. Han blev inte för glad när jag berättade vad som hade hänt, han fick mig att lova att jag ska ta 2vita veckor och det ska jag hålla också.

Ne fan pallar inte skriva nå mer nu...

image13
Kämpa gumman Kämpa

070405 - karlsons klister

Du kom in i mitt liv och lagade mitt hjärta med karlsons klister men det blev inte riktigt som planerat för du fastnade i mitt hjärta och nu är det du och jag mot värden



Fredrik
Min pojke, mitt hjärta, min kärlek, mitt allt

070404 - Kärlek

Puma Fredrik
He is al mine

070402 - ÄNTLIGEN

Det var länge sen jag kännde så här, 2år sen för att vara exakt. Det pirrar i hela kroppen, älskar när jag ser dit namn på skärmen när du ringer och skickar SMS. Första gången jag såg dig spanade jag in dig men både jag och Danni skrattade åt tanken "you are way out of our leage" men icke! Jag mår så jävla bra och jag förtjänar det!