Helgen 9-11 Februari

Ja vad ska man säga om den....

Lite snabbt om vad som hände

Var ute och käkade middag på kickis med päronen, var ganska mys, länge sedan vi känndes som en vanlig familj. Käkade Pasta med oxfilé, champijoner och vitlök =) När vi hade käkat klart så Kom Emelie (servitrisen) in med en flaska Skumpa, blev lite rörd då hon sa att det var från Filip och hon sa Grattis till mig =D Full blev man hehe, Sen var det bara att rulla vidare till Daniella och fixa sig lite drog därifrån vid 21 kom till Kickis strax efter 22 sen var det bara att jobba fram till 02, vidare till Vurren fyllekäka gott gott. Sen Nattbuss hem fick sällskap av Micke som är lika less på alla högljuda fyllon som mig.

Upp vid 11 på lördagen dags att städa och fixa sig släkten kommer vid 2 Fika, Käka och Fika lite mer, Presenter fick man också Tack så mycket =)

Sen bar det av till Kickis igen för att dansa och sjunga lite karaoke. Träffade Sara och Hanna där =) Kul Kul dansa hela natten ont i fötterna men det är det värt. Träffade Linda från min gamla klass också. Just så var det ju Alex å Ramo man träffade i fredags var kul att se er igen =)
Sen var det nattbuss hem med Micke igen =)

Och idag är det bakis dage med massa tårta bullar och allt annat gott =)