Sant

När du står vid perongen och mitt tåg kommer så vill jag att du går på för dig vill jag inte förlora


Midsommar

Var ett tag sen man skrev här, mycket har hänt under den tiden vet inte vart jag ska börja?...
Har börjat att jobba igen efter att ha legat hemma och mått skit, känns underbart att börja jobba viljan har kommit tillbaka också. Jobbar just nu 5dagar i veckan Mån/Tis/Tor/Fre/Sön.

Träffat en ny kille som är helt underbar, han är inte alls som någon annan kille jag någonsin träffat. Han gör mig lycklig, jag svävar som på rosa moln när jag är med honom. Sen den första dagen kändes det underbart, det känns så rätt jag vill aldrig lämna honom. jag som aldrig kommer ihåg mina drömmar, drömmer nu hela tiden, kommer ihåg drömmarna och han är alltid med i dom. Att vakna upp i hans säng med hans armar runt mig det är det som får mig att orka leva vidare, det är verkligen äkta, fan jag är så jävla lycklig.

Skadat foten IGEN -suck- men då är det bra att ha Mattias som tar hand om mig =)

Ne nu måste jag styra upp midsommar firandet.




image21

Du heter Robin i min värld

Slagen kommer om och om igen, hur länge ska man behöva stå ut med det här?!

Jo men visst jag lever i symbios med min familj, NOT!

image20

FINALLY =)

Jag är inte helt säker men jag tror att jag har kommit över honom, fan va skönt. När jag tänker på dig så ler jag inte på samma sätt som förut, det är inte ett kärleksfullt leende, det är ett vänligt leende. Fan va underbart.


Kärleken kanske finns ändå...



Nu är det när jag tänker på honom jag ler, som det känns som att jag måste skratta innan jag dör av lycka. Fan det kanske finns lite hopp för mig iallafall