Hur fan ska jag berätta det för Fredrik?

Vet inte hur jag ska berätta det för honom, jag kommer gråta, han kommer hata mig. Bara för att jag skämtade om det då det hände hans syster ska det hända mig...

fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan

jag är rädd, jag har redan gjort mitt val, men vad kommer han säga? Kommer jag förlora honom förevigt nu?

image17
Vad kommer hända med dig?

Vecka 22

Måndag:
Vaknade runt 17:00 någon gång så då var det bara upp och laga lite mat och åka till jobbet vid 19:00. Skulle inte jobba men jag och Emilia bestämde oss för att dra och extra jobba men det gick ju åt skogen, knapt några gäster alls.

Tisdag:
Vid 07:00 drog vi oss till donken för att käka frulle onyttigt värre men efter 10timmars arbetande är man värde lite Pannkakor =) Kom hem runt 08:30 dax att sova. Vaknade vid 16:30 Laga mat och dra till jobbet, åkte från Prive till Lady vid 12.

Onsdag:
Kom till Lady vid 12 upp och dansa på direkten men en värdelös gubbe som ville ha gruppsex, NEJ TACK! Dansare inte Hora, fattar du skillnaden?! Sen kom det ett gäng på 4killar i 20 -25års åldern men vi var för smala för dom så dom drog vidare, fan vill ni ha tjockisar åk till USA. Slutade vid 06:00 kom hem runt 07:30 dax att sova. Skönt tänkte jag slipper vara orolig för att försova mig då jag är ledig idag =)  Vaknade runt 17:00 in i duschen, käka, fixa mig och sen bar det av in till stan. Kickis blev det, sjöng en låt och micken dog haha vilket skämt...

Torsdag:
Kickis stänger vid 03:00 vi dra till Casino Cosmopol, Kalle vinner 17lax. jälv spelar jag inte då jag bara förlorar så jag satt bara med min drink i handen och såg söt ut =) Vid 05:00 då dom stängde drog vi vidare till Humlegården och drack lite öl. Hämtade Camilla på Jobbet vid 07:00 Donken igen med Frulle, tåget hem. Sov till 16:00 fixade mig för att åka till Sara, utgång ikväll, förfestade lite hos henne, drog till stan mötte upp Danni vid odenplan. Satt på millys till 01:00 typ.

Fredag:
Drog från Millys till Solidaritet, Massa vin, pojkar och så klart Fredde. Känder skönt att se honom samtidigt som det gjorde ont i mitt hjärta. Slutade iaf med att jag åkte hem med Honom. Känndes hur bra som helst att vakna upp i hans famn. Fan vad jag gillar honom. Drog därifrån runt 17:00 hem och hoade hela dagen.

Lördag:
Utgång med Sara c/o först blev det lite vin på Metro.

Söndag:
Senare skulle vi åka till Solidaritet, då var det bara jag och Grabbarna kvar, och smarta som dom är så glömmer dom mig utan för solidaritet innan vi ens gått in ringer upp Leif och då har dom dragit hem. Börjar gå mot tåget, träffar Mario på vägen, han lurar med mig till Labbet där träffar jag Nicklas, Calle, Crystal och massa andra. Drar vidare till Suiten med Crystal men det sög så jag drog till Svedmyra hem till Jocke som hade efterfest. Drog därifrån runt 8 halv 9. Hel och sova, upp och städa och ja här sitter jag...

Veckans Babe:
image16
Sara Andersson

Becca/Puma/Madde

Börjar bli ölite jobbigt nu... För många namn att hålla koll på hahaha men så blire nog när jag jobbar med så störda saker som jag gör but fuck it because i love it!


I miss you